MENU
X

Voss Keramisk Komfur ELK13028HV

Komfur med 3 udvidede kogezoner og etage-udtræk, samt selvrensende ovnrum.

  • Type: ................................................................................................................................. Keramisk
  • Farve: ................................................................................................................................. Hvid
  • Ovnrum (ltr.): ................................................................................................................................. 72 liter
  • Rensesystem: ................................................................................................................................. Katalyse
  • Producent: ................................................................................................................................. Voss
  • Energiklasse: ................................................................................................................................. A
  • 4 års garanti: ................................................................................................................................. Ja
  • EAN nummer: ................................................................................................................................. 7332543097548
Pris 5.999,-
Beskrivelse
Detaljer

Fantastisk mad fra komfuret der kombinerer en stor ovn, en keramisk kogesektion og masser af funktioner.
VOSS MEGA-komfuret med keramisk kogesektion og stor ovn giver dig avancerede funktioner og enestående madlavningsresultater.

Størst mulig fleksibilitet med udvidet kogezoner.
De udvidet kogezoner er designet til at blive brugt til alt dit specielle kogegrej, så du altid kan kreere den perfekte ret.

Ensartede resultater på alle niveauer i ovnen
Det nye ThermiC°Air varmluftssystem sørger for, at den varme luft cirkulerer jævnt rundt i det ekstra store ovnrum, så du får ensartede resultater på alle niveauer i ovnen.

Komfur med glaskeramik

Energiregulering af kogezoner
Energiregulering giver dig mulighed for at finjustere varmen/effekten helt præcist! Nyttigt til f.eks. kogning så vandet holder sig i kog men ikke løber over, eller blot simrekogning osv.

Katalytisk selvrens
Delvis selvrensende ovn med katalys. Selvrensende emalje, der forbrænder alle fedtpartikler ved opvarmning over 200°C. Du opnår den ekstra renseeffekt blot ved at tænde ovnen og stille temperaturen på max.

Restvarmeindikator på alle zoner
For optimalt overblik over restvarmen på dine kogezoner. Udnyt restvarmen og spar på energien.

Fleksible udtræksskinner, 1 niveau
Nem og hurtig adgang til din mad og plader i ovnen. Mulighed for at omkonfigurere udtrækket efter behov. Flere niveauer kan købes i løssalg.

Magasinskuffe
Med den indbyggede magasinskuffe har du et sted hvor du kan opbevare dit tilbehør, og nemt komme til det.

Børnesikret, kølig ovnlåge med 3 lag glas
Din sikkerhed er en af vores højeste prioriteter. Derfor holdes ovnlågen kølig ved hjælp af et aktiv kølesystem, og børnesikringen kan aktiveres efter behov.

Rengøringsvenlig ovnlåge – kan skilles ad uden brug af værktøj
For ekstra nem rengøring, kan ovnlågen skilles ad – helt uden brug af værktøj. Du kan med lethed fjerne glassene enkeltvis, og endda tage ovnlågen helt af. Det har desuden den fordel, at du nemt kan rengøre inde i ovnrummet hvis det er nødvendigt.

Intelligent teknologi, der gør rengøringen lettere
Selvrensende emalje der forbrænder fedtpartiklerne ved opvarmning over 200°C. Med denne delvise selvrensende ovn behøver du kun at koncentrere dig om at rengøre ovnens bund.

Kølig at røre ved
Takket være Isofront® Plus-lågen føles ovnlågen forholdsvis kølig udenpå, da den højst kommer op på 50 °C.

Aktivt kølesystem
Kølesystemet starter automatisk når ovnen er tændt. Systemet sørger for at ovnen ikke bliver for varm at røre ved, samt holder de elektroniske komponenter kolde, og er derfor en sikkerhed for ovnen, for dig og dens omgivelser.

Sikker udluftning ved bagkant
Når du bruger ovnen vil varmen blive kontrolleret luftet ud vedudluftningskanalen der sidder på komfurets bagkant. Ved at kontrollere og placere udluftningen længst væk, er sikkerheden i top, og du brænder dig ikke på den varme luft.

Medfølgende tilbehør: 1 bradepande, 2 bageplader, 1 rist
Praktisk tilbehør som er konstrueret til at give et optimal udbytte, uanset hvad du tilbereder i ovnen.

Til alle ovne kan der endvidere tilkøbes non-stick tilbehør, som rengøres let under vandhanen og ikke kræver brug af bagepapir. Se mere i vores kataloger, eller kontakt en af vores forhandlere for at høre mere.

Energimærke